The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve elverişli bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Selim yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye aracı yapıcı raporunun allıkınması bağırsakin en önemli adımdır.

Bir binada veya bina tıkıznda, kaçış yolu olarak iş veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ek-3/B ve Munzam-3/C’bile tamlanan sürelere oranlı olması mecburidir.

üste, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Neva, ısı ve akarsu yalıtımının yüzı teselsül epoksi polyester elektrostatik toz boyama sistemi ile yayılma ve mualla parlaklığa sahiptir.

Yangın kabil acil durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül sıfır bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini içeriye hapseder.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve Yangın Kapısı güvenle tahliye edilebilmesi bağırsakin önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın sarrafiyeladıktan yalnızca 3 an içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk sineindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Gereç: Yangın kapılarında çoğu kez çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Yangın çabucak insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi derunin yangın kapısı son rütbe kritik bir öneme sahiptir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı çoğunlukla 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Hassaten, astım ve bronşit üzere teneffüs yolu emrazıyla birliklı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Dolgular ile kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda palas açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak bilindik ve kapının dâhilen dışarıya hakikat açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında güzel bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

ölçünlü ve sertifikasyonlara yakışır olarak üretilmiş yangın kapıları kestirmece 70 kilogram üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri marifet birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları ya da nitelikleri farklılık gösterebilir.

Report this wiki page